Gezocht! Leergierige web developer

Menno Schlider
27 mei 2016

Dr.Woe heeft heeft een web developer nodig die wil werken aan het realiseren van websites voor kleine en grote opdrachtgevers!

Wil jij meer ervaring opdoen met het ontwikkelen van interactieve responsive websites? Omdat je op die manier alvast je CV opbouwt voor een carrière in de multimedia development en vormgeving? Of omdat je het gewoon super interessant en leuk vindt?

Dr.Woe heeft zeer regelmatig een web developer nodig die wil werken aan het realiseren van websites voor kleine en grote opdrachtgevers!

Als Front-End Developer ondersteun je het ontwikkel-team bij de vertaling van de vormgeving naar een werkende website. Kennis van HTML en CSS is een vereiste, de rest leer je on the job

We hebben altijd genoeg projecten lopen en zijn op zoek naar mensen die ons op regelmatige basis kunnen ondersteunen. Je kunt daarbij zelf kiezen of je op ons kantoor in Haarlem werkt, of delen van het werk liever vanuit huis oppakt. Goed in je vel zitten gecombineerd met professionaliteit (afspraak = afspraak) zijn voor ons belangrijke uitgangspunten.

Interesse, of ken je iemand voor wie dit iets kan zijn? Neem contact op met Eddy op eddy@drwoe.nl.

PS. Ontspannen doen we ook. Houd rekening met een regelmatig potje mario kart 🙂