Wanted. Stagiair Media Productie Gezocht!

Eddy Boom
20 apr 2018

Hey you!

Als je dit leest, dan zou het zomaar kunnen dat jij de toekomstige stagiair mediaproductie bij Dr.Woe bent! Waarom? Omdat je op een blog hebt geklikt waarin stond ‘stagiair mediaproductie gezocht.’

Klopt dit? Lees dan vooral verder…

Misschien is het leuk om eerst even te vertellen wie wij zijn. In een notendop: Wij zijn Dr.Woe! Oké, de iets langere versie gaat zo: Wij helpen ondernemers om hun verhaal kraakhelder te krijgen. Weten wat je verhaal is, is vandaag de dag heel belangrijk. Een helder verhaal zorgt dat je meer zelfvertrouwen hebt, helder hebt waar je naartoe wilt met je bedrijf, kan werken met klanten die bij je passen en dat jij jezelf in de markt durft te zetten. Bovendien geeft het je meer plezier in je business!

Niet slecht toch? En waarom vertel ik je dit?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die begrijpt wat wij doen. We zijn op zoek naar iemand die aansluit op onze missie en zienswijze. Belangrijker dan hoe goed je bent en welk papiertje jij in je broekzak hebt. Sluit jij je aan bij onze kijk op de wereld? Dan maak je dikke kans op een super toffe stage bij ons!

Zo. Genoeg over ons. Wat doe je dan allemaal als je bij ons stage komt lopen?

Als je stagiair mediaproductie bent, dan ben je een volwaardig lid van team Dr.Woe. Je bent net zo waardevol als de mensen die al jaren bij Woe werken. Tijdens je stage krijg je heel veel vrijheid. Maar… dat betekent ook heel veel verantwoordelijkheid. Want jij moet aanvoelen wanneer je aan welke opdracht wilt werken, wanneer je even pauze wilt, hoe laat je ‘s ochtends aanwezig bent, welke muziek je wilt luisteren, en wat je wilt eten tijdens de lunch… Die vrijheid is dus een goede oefening.

Ok. Ok. Je krijgt dus heel veel vrijheid. Maar aan wat voor werkzaamheden moet je dan denken? Ongeveer?!

Als hoofd mediaproductie help je bijvoorbeeld bij het produceren van onze podcasts en filmpjes. Je creëert toffe plaatjes voor Instagram en Facebook. Je maakt landingpages en af en toe deel je (te)gekke foto’s op Instagram stories.

Heb je een beetje een idee nu? Top! Enne, er zijn nog wel gekkere opdrachten geweest. Zo hebben we een stagiair gehad die graag salades wilde maken tijdens de lunch, iemand die borrels organiseerde en draaide als dj in ons gebouw en iemand die ons kantoor heeft gestyled.

Samengevat: als je bij Dr.Woe stage komt lopen dan krijg je je eigen titel. Niemand anders dan jij doet wat jij doet. En dat geldt voor iedereen die bij ons werkt. Jij wordt hoofd mediaproductie, en helpt met het maken van media die wij kunnen gebruiken voor ons verhaal naar buiten. Noem het marketing, branding, uitstraling. Wat jij wilt!

En last but not least, je moet het leuk vinden om in onze vibe te hangen. Wij zijn super enthousiast en zien werk niet als werk. We vinden het tof om met elkaar te zijn en samen mooie dingen te maken.

Oja oja, we hebben een aantal landingspagina’s en een aantal websites. Misschien koel om die even te bekijken:

Als je na dit lange bericht nog steeds enthousiast bent dan nodig ik je graag uit om jezelf voor te stellen tijdens een lunch bij ons in de studio. Lijkt je dat wat? Stuur Eddy dan even een appje: 06 47 60 56 19

Tot snel? Enjoy today!
Team Dr.Woe