Woe zijn live!

Eddy Boom
07 feb 2013

Woera! We zijn live met onze nieuwe blog! Maar waarom hebben wij deze in het leven geroepen? Mooie verhalen uitlichten We hebben veel samengewerkt met klanten met hele bijzondere verhalen. Allemaal mensen die op een unieke wijze de wereld een stukje beter willen maken. Sommige verhalen waren zo inspirerend dat wij er iets mee moesten doen…

Daarom hebben we deze klanten geïnterviewd. Die verhalen zijn hier de komende tijd terug te lezen.

Ondernemers tips geven

De afgelopen 5 jaar hebben we bijna honderd mensen en organisaties podium gegeven door hun authentieke verhaal te vertellen in de vorm van sprekende websites, professionele logos, visitekaartjes en nog veel meer. De laatste jaren kregen wij vaak de  vraag of wij ook advies gaven op het gebied van sociale media, positionering en nieuwe marketing. Wij staan te branden om jullie vragen te beantwoorden en geven tips door middel van artikelen en video’s waarin we jullie vragen gaan beantwoorden!

Bijzonder werk etaleren

Vaak posten wij een bericht op sociale media wanneer we een mooi project hebben afgerond. Maar dan is het feitelijke werk al gedaan. Wij vinden het leuk om te delen hoe we op onze ideeën komen, en dat vinden de meeste klanten ook. Op deze manier helpen we de klant aan een stukje extra promotie!

Zo… vanaf nu vind je hier iedere dinsdag een inspirerend verhaal, handige tips en mooie designs!

Ben je een ondernemer en heb je een vraag op het gebied van sales, marketing, sociale media, positionering of wil je iets weten over ons? Laat een bericht achter in het commentaarveld!

P.s. deel dit artikel via een van de bovenstaande knoppen als je iemand kent die hulp nodig heeft bij het succesvol maken van zijn of haar onderneming!